Joseph Gordon-Levitt nautti vip-kohtelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Kolmas kivi auringosta -televisiosarjasta aikanaan lapsitähtenä tunnetuksi tullut näyttelijä Joseph Gordon-Levitt nähtiin taannoin tähdittämässä valkokankaalla hyvin menestynyttä Inception-elokuvaa yhdessä Leonardo DiCaprion kanssa.

Nyt takavuosien teinitähti on kuvattu nauttimassa Lakersin pelistä Los Angelesin Staples Centerissä. Muiden tähtien tavoin hänet oli istutettu kentän reunalla oleville VIP-paikoille. Tällä kertaa kotijoukkue vei voiton selvin numeroin, joten näyttelijällä oli aihetta juhlaan.Kuva: SplashKuva: Splash

30-vuotias Joseph Gordon-Levitt nähdään Inception-elokuvan lisäksi myös Premium Rush, Live With It ja Looper-elokuvissa. Vuonna 2010 hän menetti tilapäisesti työkykynsä, kun tähden veli menehtyi traagisesti.