Justin Bieber juopotteli alaikäisenä synttäreillään?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber saavutti vastikään täysi-ikäisyyden, sillä poplaulaja täytti viime viikolla 18 vuotta. Bieberin syntymäpäiviä juhlistivat muun muuassa tämän 18 miljoonaa Twitter-fania, jotka täyttivät teinitähden blogin onnitteluviesteillä.

Bieber sai manageriltaan syntymäpäivälahjaksi Fisker Karma -ökyauton. Nyt poplaulajan kerrotaan järjestäneen hulppeat syntymäpäiväjuhlat Beverly Wilshire -luksushotellissa merkkipäivänsä kunniaksi. Juhlat vilisivät julkkistähtiä, sillä muun muuassa Ashley Tisdale, Kim Kardashian, Mike Tyson ja Cody Simpson olivat juhlistamassa Bieberiä.Kuva: Twitter

– Kaikki tanssivat koko yön. Justin oli koko ajan Selenan kimpussa ja he suutelivat toisiaan jatkuvasti, lähde kertoi Us Weekly -sivustolle.

Verkossa julkaistiinkin Bieberin synttärikemuista kuvia, joissa nähdään, kuinka teinitähti pussailee tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Fanien mielestä teinipopparit nauttivat juhlissa alkoholia, sillä heidän mielestään Bieber ja Gomez näyttävät kuvissa selvästi humaltuneilta. Yhdysvalloissa Bieber on alkoholin juomiseen alaikäinen vielä kolmen vuoden ajan, mutta kotimaassaan Kanadassa teinitähti saa juoda alkoholia.