Karmaisevat tatuoinnit – kehtaisitko esitellä tällaisia?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla tavanomaisten tatuointien suosio on kasvanut valtavasti viimeisen kymmenen vuoden aikana, kun supertähdet ovat näyttäneet mallia ja ottaneet jopa kymmeniä tatuointeja. Jotkut saattavat myös ottaa tatuointeihinsa mallia esimerkiksi valokuvista.

Nyt verkossa on julkaistu kuvakooste karmaisevan näköisistä tatuoinneista, joissa on otettu mallia valokuvasta. Kuvasarjassa muun muuassa nähdään miehiä, jotka ovat tatuoineet vartaloonsa lastensa tai perheenjäsentensä kuvia. Niiden lopputulokset eivät välttämättä ole aivan onnistuneita, varsinkaan, kun tatuointien henkilöitä tuskin tunnistaa kuvan henkilöiksi.Kuva: Rob.nuKuva: Rob.nu

Kuvasarjassa nähdään myös kuva, jossa eräs henkilö on tatuoinut selkäänsä Twilight-elokuvasta tutun supertähden Robert Pattinsonin pään. Valokuvasta matkittu lopputulos ei kuitenkaan muistuta kovin paljoa miljoonien naisten päiväunien kohteeksi noussutta Pattinsonia.