Kimberley Walshilla takapuolesta vakava pakkomielle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yksi viime vuosien menestyksekkäimmistä tyttöyhtyeistä, brittiläinen Girls Aloud, ilmoitti noin kolme vuotta sitten hajoavansa. Bändin jäsenet, Sarah Harding, Cheryl Cole, Nadine Coyle, Nicola Roberts ja Kimberley Walsh, ovat kuitenkin jatkaneet uraansa muun muuassa sooloalbumeilla.

Kurvikkaasta vartalostaan suitsutusta saava Kimberley Walsh on puhunut julkisuudessa avoimesti yksityiselämästään. Nyt 30-vuotias popkaunotar paljasti taannoisen pakkomielteensä. Walsh nimittäin kertoi olleensa nuorempana todella huolissaan takapuolensa koosta. Laulaja on kuitenkin oppinut iän myötä hyväksymään muhkean takamuksensa.

– Olin nuorempana täysin pakkomielteinen pepustani, sillä pidin sitä valtavana. Olen kuitenkin hyväksynyt sen, että se on osa minua. Kukaan ei ole täydellinen, Walsh kertoi You-lehdelle.

Popkaunotar kertoi myös, ettei hän pidä lainkaan dieeteistä. Hän ei nimittäin halua näännyttää itseään, vaan pitää vartalonsa kunnossa aktiivisella liikunnalla. Säännöllisesti kuntoilevan Walshin mielestä dieetit ovat todella epäterveellisiä.

Musikaaleissakin esiintynyt Kimberley Walsh toimii muun muuassa Puma-merkin mainosmallina. Hän on seurustellut jo seitsemän vuoden ajan Justin Scottin kanssa. Äskettäin neitokainen kertoi, että hän haaveilee jo avioliitosta rakkaansa kanssa. Walsh on maailman seksikkäimmäksi poppariksi valitun Cheryl Colen hyvä ystävä.