Kristen Stewart kireissä nahkahousuissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva sai taannoin ensi-iltansa Suomessa. Elokuvan naistähti Kristen Stewart tähdittää pian myös Snow White -elokuvaa, joten Twilightin jälkeinen ura näyttää hyvältä. Näyttelijätär on myös ehtinyt poseerata mallikuvauksissa ja punaisella matolla.

Kristen Stewart muutti taannoin yhteen poikaystävänsä Robert Pattinsonin kanssa. Nyt 21-vuotias kaunotar käänsi katseita Pariisin kaduilla, sillä neitokainen oli valinnut ylleen kireät nahkahousut. Nahkalla säväyttänyt Kristen joutuikin paparazzien ympäröimäksi matkallaan Balenciaga Fall Winter -juhliin.Kuva: SplashKuva: Splash

Snow White -elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 1. heinäkuuta 2012. Rupert Sandersin ohjaamassa elokuvassa nähdään myös muita supertähtiä kuten Charlize Theron ja Chris Hemsworth. Kristen Stewart on kertonut tekevänsä elokuvassa paljon taistelukohtauksia, ja taannoin hän loukkaantuikin elokuvan kuvauksissa. Twilight-kaunotar ruhjoi kätensä elokuvan taistelukohtauksessa lyötyään vastanäyttelijäänsä Chris Hemsworthia.