Lil Kimin mauton look hämmentää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Lil’ Kim tunnetaan kiistanalaisesta imagostaan ja rohkeista sanoituksistaan. Viime aikoina tähti on työstänyt uusinta albumiaan Dr. Dren ja 50 Centin kanssa. Voimakasluonteiseksi tiedetty naisräppäri tunnetaan myös vaatemokistaan, jotka koettelevat yleensä hyvän maun rajoja. Kimin tyylissä kaikki on suurta ja näyttävää.

Äskettäin naisräppäri tapasi fanejaan Floridassa pukeutuneena fuksianväriseen halvan näköiseen minimekkoon ja polvisukkiksiin. Nyt tähti on ikuistettu BET Rip The Runway -tapahtumassa mustaa pitsiä ja nahkaa yhdistävässä asussa. Eniten huomiota kiinnitti kuitenkin tähden meikki, jota tuntui olevan hänen kasvoillaan hieman liikaa.

Myöhemmin samassa tapahtumassa esiintynyt tähti oli valinnut lavalle yleen näyttävän, joskin huomattavasti tälle paremmin sopivan mustan glitter-asun. Tähden hiukset eivät tapahtumassa myöskään loistaneet luonnollisuudellaan, vaan laulaja esiintyi odotusten mukaisesti suuren tupeeratun tukan kanssa.

37-vuotiaalla naisräppärillä on ollut aiemmin ongelmia lain kanssa. Lil’ Kim valehteli oikeudelle ystäviensä ampumistapauksen oikeudenkäynnissä, josta hänet tuomittiin vuodeksi ja yhdeksi päiväksi vankilaan. Diiva osallistui vuonna 2009 Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun, jossa tuli viidenneksi. Hänet tunnetaan myös elokuvarooleistaan. Kimin, oikealta nimeltään Kimberly Denise Jonesin, tiedetään olevan avoimesti riidoissa räppäri Nicki Minaj:n kanssa.

Uusimmat