Mel B kurvikkaana tiukassa mekossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen poplaulaja Melanie Brown, eli Mel B, muistetaan parhaiten legendaarisen Spice Girls -yhtyeen laulajana Scary Spicena. Pari kuukautta sitten julkkistähti synnytti kolmannen lapsensa Madison Brown Belafonten Beverly Hillsissä sijaitsevassa Cedars-Sinain sairaalassa.

Äskettäin 36-vuotias poplaulaja oli myymässä Los Angelesissa sijaitsevaa ökylukaaliaan 3,5 miljoonan dollarin hintaan. Nyt ex-spaissari on ikuistettu punaisella matolla upeasti hoikistuneena kuvissa, joissa tähti näyttää pudottaneen viimeisetkin raskauskilonsa.

Kuvissa Mel B nähdään mustassa, kurveja syleilevässä mekossa ja hopeisissa koruissa. 36-vuotias julkkis ilmestyi Escape To Total Rewards -konserttiin miehensä Stephen Belafonten käsipuolessa. Tähti toimi tapahtumassa myös tiskijukkana ja juonsi upeassa vartaloa myötäilevässä valkoisessa iltapuvussa.

Bändinsä hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti Mel B:n ja tämän miehen harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.