Kaikkien aikojen rajuin baarikuitti: Pelkät juomat 250 000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta on aika ajoin kantautunut tietoja jättimäisistä baarilaskuista, joiden loppusummat ovat usein nousseet jopa yli 100.000 euroon. Nyt eräs liikemies on juhlinut Liverpoolissa niin näyttävästi, että laskun loppusumma oli uskomattomat 200.000 puntaa, eli tämän päivän kurssilla tasan 250.000 euroa.Kuva: Splash

PlayGround-klubin henkilökunta lienee ollut mielissään illan tapahtumista. Pelkästään Armand de Brignac – Ace of Spades -shampanjaa nautittiin illan aikana yksistään jo huiman 170.000 euron edestä. Splash News -uutisten mukaan kyseessä oli maailman kaikkien aikojen suurin baarilasku. Viime kesänä Las Vegasissa tehtiin silloinen maailmanennätys, jolloin baarireissun laskun loppusumma oli 189.375 dollaria, eli noin 130.000 euroa.Kuva: Splash