Top Gear -kuvauksissa raju onnettomuus – helikopteri putosi

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme äskettäin brittiläisestä teinipojasta, joka putosi laskuvarjohypyn yhteydessä kilometrin matkan maahan ja selviytyi siitä hengissä. Nyt Yhdysvalloissa on tapahtunut samankaltainen tilanne, jossa helikopteri putosi maahan 60 metristä ja sen kaksi matkustajaa selvisivät ehjin nahoin.

Tämä tilanne on nyt taltioitu videolle, joka näyttää kuinka helikopteri putoaa todella kovalla vauhdilla maahan. Onnettomuus sattui suositun Top Gear -televisiosarjan korealaisen version kuvauksissa. Arizonassa sattuneen onnettomuuden taltioi nauhalle kameramies Steve Esparza, joka sattui olemaan lähistöllä. Miehen mukaan oli todellinen ihme, kun helikopterin pudottua sen kaksi pilottia vain nousivat sieltä ulos.Kuva: YouTube

– Tiesin, että tulisin taltioimaan jotain erityistä, kun näin helikopterin ilmassa. Sydämeni hakkasi ja annoin kameran kuvata. Eniten minua järkytti helikopterin putoamisessa se, että luulin matkustajien kuolleen. Sammutin kamerani, koska en halunnut taltioita sitä mitä luulin seuraavaksi näkeväni, kertoo Esparza videolla.