Tukholmassa maailman seksikkäimmät miehet

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla on julkistettu lukuisia listauksia esimerkiksi maailman seksikkäimmistä ihmisistä. Esimerkiksi Ruotsin pääkaupunki on saanut suitsutusta etenkin miehiltä, sillä pääkaupunkialueella asuvat vaaleat naiskaunottaret ovat miesten mieleen.

Nyt Travelers Digest -matkailusivusto on julkaissut Top 10 -listan kaupungeista, joissa on naisten mielestä maailman seksikkäimpiä miehiä. Ykköspaikalla komeilee Tukholma, jossa on naisten mukaan seksikkäimmät miehet. Etenkin näyttelijä Alexander Skarsgard ja futistähti Fredrik Ljundberg sykähdyttävät naisten sydämiä.

Äänestyksessä toiselle sijalle nimettiin New York, jossa sivuston mukaan miehet piirittävät sinkkunaisia kadun kulmilla. Kolmanneksi nousi Amsterdam, sillä kyselyyn vastanneiden naisten mukaan kaupunki on täynnä tyylikkäitä miehiä. Muita listalle nimettyjä kaupunkeja ovat Lissabon, Buenos Aires, Sydney, Madrid, Berlin, Milano ja Tel Aviv.