Zac Efron kondomi-mokastaan: ”Ehkäisy on hyvä muistaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvatähti Zac Efron joutui äskettäin noloon tilanteeseen, kun hän pudotti kondomin taskustaan punaiselle matolle The Lorax -lastenelokuvan ensi-illassa. Kiusallinen tilanne ikuistettiin videolle, joka levisi nopeasti verkossa.

Nyt verkossa on julkaistu video, jossa entinen teinitähti keskustelee nolosta kondomi-kömmähdyksestään haastattelun parissa. 24-vuotias Efron muun muuassa kertoo videolla, että hänen kondomimokansa lähettää ainakin hyvän viestin ehkäisyn käytön.

– En halua läpikäydä sitä tilannetta uudelleen, mutta ainakin se lähettää hyvän viestin The Lorax -elokuvan lailla, Efron kertoi E! Online -haastattelija Matt Lauerille.

Efronin mukaan hän aikoo tästä lähtien tarkistaa aina taskunsa sisällön ennen kuin hän astuu kuvaajien eteen punaiselle matolle. The Lorax -animaatioelokuvassa nähdään myös muun muuassa kantritähti Taylor Swift.

Zac Efron nousi supertähdeksi Disneyn High School Musical -elokuvasarjan myötä. Zac seurusteli viiden vuoden ajan vastanäyttelijänsä Vanessa Hudgensin kanssa. Pariskunnan väitettiin eronneen, koska Hudgens ei ollut valmis kihlautumaan näyttelijän kanssa. Sinkkupäivistään nauttinut Zac on sittemmin yhdistetty muun muuassa aussikaunotar Teresa Palmeriin ja Bruce Willisin tyttäreen Rumer Willisiin.