Adelen kartanossa kummittelee – ei uskalla asua yksin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatähti Adele joutui äskettäin hurjien väitteiden kohteeksi, kun ranskalaisen juorulehden mukaan hän esiintyisi kotipornovideolla. Adele on itse kiistänyt jyrkästi videon olemassaolon ja jatkossa väitteitä puidaankin todennäköisesti oikeudessa.

Adele osti vastikään seitsemällä miljoonalla punnalla valtavan kartanon Sussexista. Nyt 23-vuotiaan soul-laulajan uutisoitiin palkanneen henkivartijan, joka on muuttanut Adelen hulppeaan kotiin. Soultähti ei nimittäin uskalla asua yksin, koska hänen kartanossaan kummittelee.

– Adele on varma siitä, että kartanossa kummittelee. Hän kuulee pelottavia ääniä, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Laulajatähden tiedetään maksavan uudelle henkivartijalleen peräti 100.000 puntaa vuodessa, jotta tämä asuisi hänen kanssaan ökykartanossa. Adelen luksustalosta löytyy muun muuassa kaksi uima-allasta, kymmenen makuuhuonetta, tenniskenttä ja helikopterikenttä.

Adele teki äskettäin näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairaslomansa jälkeen. 21-albumillaan supertähdeksi noussut Adele joutui viime vuonna leikkaukseen, jossa hänen äänihuulistaan poistettiin hyvälaatuinen kasvain. Samalla supertähti vihjaili Vogue-lehdelle, että hän aikoo vetäytyä musiikkiuraltaan neljäksi tai viideksi vuodeksi.