Avril Lavigne oli teini-ikäisenä jääkiekkotähti – poikien joukkueessa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on nähty viime aikoina useasti julkkisjuhlissa. Laulaja joutui taannoin myös rajun baaritappelun keskelle silloisen poikaystävänsä Brody Jennerin kanssa. Avril sai muun muuassa nyrkistä kasvoihin ja hänen hiuksiaan revittiin irti.

Avril Lavigne julkaisi äskettäin Goodbye-kappaleensa rohkean musiikkivideon. Nyt 27-vuotias poptähti kertoi harrastaneensa teini-ikäisenä aktiivisesti jääkiekkoa. Laulajan mukaan hän pelasi poikien joukkueessa ja hänet muun muuassa valittiin usein joukkueensa parhaimmaksi pelaajaksi.

– Olin joukkueemme parhain pelaaja kaksi vuotta putkeen. Pelasin poikien joukkueessa ja se opetti minulle vahvuutta. Jääkiekkotaustani on auttanut minua musiikkiurallani, Avril Lavigne kertoi FHM-lehdelle.

Poptähden mukaan pojat eivät päästäneet tähtipelaajaksi valittua Lavignea helpolla. Laulaja kertoi myös harrastavansa nykyäänkin runsaasti liikuntaa. Hän muun muuassa pitää skeittaamisesta, kuntosalilla käymisestä ja joogaamisesta.

Lavignen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli aikoinaan yksi YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehnyt Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla esimerkiksi Richard Geren kanssa. Taannoin Avrilin Facebook-faniensa määrä ylitti 20 miljoonan rajapyykin. Sitä juhlistaakseen Avril Lavigne julkaisi verkossa kiitosvideon faneilleen.