Jackass-Bam katutappelussa nyrkkeilyammattilaisen kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hurjapäisen Jackass-tiimin jäsen Bam Margera on joutunut usein tekemisiin virkavallan kanssa monista eri syistä. Viime syksynä Suomessakin vieraillut Margera otettiin samoihin aikoihin kiinni lentokentällä, kun hänen paidassaan oli lukenut TaliBam.

Äskettäin Margera päätyi putkaan New Orleansin Margi Gras -juhlissa uituaan suihkulähteessä vaatteet yllään. Nyt Jackass-tähti on joutunut Australiassa katutappeluun ammattinyrkkeilijän kanssa. TMZ-sivuston mukaan miehet alkoivat nujakoimaan tytön vuoksi.

Sisäpiirin lähteiden mukaan Margera vietti erään naisen kanssa aikaa Adelaidessa, kun pariskunta törmäsi naisen ex-mieheen. Nyrkkeilijämies vaihtoi tähden kanssa muutaman sanan, jonka jälkeen miehet alkoivat lyödä toisiaan. Margera piti tappelussa hyvin pintansa eikä loukkaantunut pahasti.

Jackass-tiimin jäsenet tunnetaan hurjapäisistä tempauksistaan. Vuonna 2011 Mike Tyson murskasi televisio-ohjelmassa Steve-O:n nenän. Tiimi koki myös viime vuonna odottamattoman menetyksen, kun ryhmän jäsen Ryan Dunn menehtyi rajussa auto-onnettomuudessa Philadelphiassa.