Tsunami vei koiran – löysi omistajansa yhdeksän kuukauden jälkeen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme viime vuonna eräästä Wati-nimisestä tytöstä, joka katosi vuonna 2004 Intian valtameren alueella riehuneen tsunamin myötä. Viime jouluna tyttö löysi vanhempansa sattumalta seitsemän vuoden jälkeen. Nyt erään niin ikään tsunamissa kadonneen koiran uutisoitiin löytäneen omistajansa.

Hitomi Kudo -niminen mies sai nimittäin takaisin rakkaan lemmikkikoiransa, joka katosi yhdeksän kuukautta sitten Japanin maanjäristyksien ja tsunamin aikaan. Kudo kertoi koiran kadonneen heidän kodistaan Miyakin Prefektuurissa, jossa tsunami aiheutti rajua tuhoa.

Kudo uskoikin kadonneen lemmikkikoiransa kuolleen luonnonkatastrofin riepotuksissa. Muutama kuukausi sitten Kudo oli kuitenkin nähnyt kadulla erään miehen, joka ulkoilutti hänen Jackie-lemmikkikoiraansa muistuttavaa koiraa. Jackie näki myös Kudon ja hauva juoksikin omistajansa luokse onnesta soikeana, Japan New Overseas Chinese -sivusto uutisoi.