Glee-hottis liittyi Rihannan ja Megan Foxin joukkoon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Glee-hittisarjan yksi päätähdistä Lea Michele on nykyään viihdemaailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Näyttelijä-laulajan tuulenhalkaisijaa pidettiin aikoinaan esteenä menestykselle, mutta neitokainen osoitti menestyksellään arvostelijoiden olleen väärässä.

Lea Michele näyttelee Glee-televisiosarjassa siveellistä Rachel Berry -roolihahmoa, joka muun muuassa pukeutuu hyvin siististi. Nyt 25-vuotias näyttelijätär paljasti, että hänellä on vartalossaan peräti 14 tatuointia. Kaunotar kertoi myös olevansa tuiki tavallinen ihminen julkkiselämänsä ulkopuolella.

– Minulla on 14 tatuointia, mutta muuten olen melko tavallinen. Menen töistä kotiin joka ilta ja katson televisiota kissani kanssa, Lea kertoi Prestige Hong Kong -lehdelle.

Kaunotar tatuoi taannoin kollegoidensa kanssa Imagine-tekstin vasempaan jalkaansa. Näyttelijätär on tatuoinut vartaloonsa myös kultaisen tähden, sinisen perhosen, linnun ja nuotteja. Lisäksi neitokaisen vartaloon on tatuoitu muun muuassa I Believe -ja Bohemian Rhapsody -tekstit.

Lea Michele rankattiin keväällä 2010 arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle. Michele poseerasi taannoin GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla odottamattoman rohkeasti koulutytön asussa ja pelkissä pikkuhousuissa. Kuvista nousi välittömästi kohu, koska lasten vanhempia edustava järjestö piti niitä liian seksikkäinä. Vanhemmat paheksuivat myös sitä, että aikuisille miehille suunnattu lehti seksualisoi nuorten suosiman sarjan tähdet.