Traaginen metsästysreissu – lemmikkikoira ampui isäntäänsä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla on uutisoitu viime aikoina tapauksista, joissa lemmikkieläimet ovat pelastaneet omistajiensa hengen neuvokkailla toimillaan. Nyt erään koiran uutisoitiin toimineen täysin päin vastoin, sillä bulldogg-rotuinen koira ampui vahingossa isäntäänsä.

Eli-koira oli ollut 78-vuotiaan isäntänsä mukana metsästysreissulla. Billy Brown -nimisen vanhuksen koira oli istunut auton etupenkillä, kun yhtäkkiä auton edestä juoksi peura. Bulldoggi innostui näkemästään ja hyppäsi ohjaamossa olleen aseen päälle kohtalokkain seurauksin.

Koira nimittäin hyppäsi aseen varmistimen ja laukaisimen päälle, jonka jälkeen tämä ampui vahingossa autoa ohjannutta isäntäänsä reiteen. Brownin mukana metsästysreissulla ollut ystävä soitti paikalle ambulanssin ja vanhus kiidätettiin sairaalaan. Lääkäreiden mukaan he olivat ihmeissään siitä, että paljon verta menettänyt Brown selvisi hengissä traagisesta onnettomuudesta, New York Post -lehti uutisoi.