Lentoyhtiön mainos hämmentää: ”Ryhmäseksiä taivaalla?” – katso kuva

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kilpailu lentoyhtiöiden välillä on nykyisin kiivasta ja joukosta halutaan erottua monin tavoin. Brittiläinen Virgin-lentoyhtiö on erottunut koko olemassaolonsa ajan kilpailijoista nuorekkuudellaan ja rentoudellaan.

Nyt Australiassa kuitenkin ihmetellään yhtiön tuoreinta kampanjaa, jonka kaksimielisyys hämmentää. Virgin Australia mainostaa nimittäin parhaillaan esimerkiksi Sydneyn lentokentän ulosmenotiellä valtavankokoisella mainoksella, jonka sanoma ”three ways” voidaan käsittää parillakin eri tavalla. Toinen niistä viittaa vahvasti ryhmäseksiin.

Mainoksessa kapteenin asussa nähdään mies ja hänen lisäkseen mukana on kaksi lentoemäntää. Samasta mainoksesta on esillä myös versio, jossa kapteenina on nainen ja hänen seuranaan kaksi stuerttia.