Näin rajusti Britney Spears on muuttunut – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Britney Spears on viettänyt jo vuosikausia tasapainoista elämää sen jälkeen kun hän sai vakavan hermoromahduksen vuonna 2008. Sittemmin hän ihastui manageriinsa Jason Trawickiin ja äskettäin kihlautunut pariskunta suunnittelee parhaillaan häitään.

Britneyn entinen turvamies Fernando Flores syytti taannoin laulajaa seksuaalisesta ahdistelusta ja vaati korvaukseksi 10 miljoonaa dollaria. Nyt kohulaulajasta on tehty erikoinen hittivideo, jossa voi nähdä miten hänen kasvonsa ovat muuttuneet vuosien varrella.

Videolla näkee Spearsin kehittymisen viattomasta teinitähdestä seksikkääksi vampiksi ja siitä hämmentyneeksi, sekavaksi poptähdeksi. Paikoitellen ällöttävälläkin videolla kootaan yhteen Britneyn viime vuosien pelottavimmat tyylit, kuten ajeltu pää ja erikoiset halvannäköiset peruukit. Samalla video kuitenkin näyttää miten laulaja on onnistunut nousemaan alennustilastaan jälleen energiseksi ja viehättäväksi poptähdeksi.

Britney Spearsin tuorein albumi Femme Fatale nousi taannoin ykköseksi Billboard 200 -listalla. Tähti julkaisi äskettäin albumiltaan neljännen singlensä Criminalin. Popparin uusimman singlen musiikkivideo on herättänyt kohua, sillä Spears nähdään videolla muun muuassa ilman rihman kiertämää. Laulajan tosielämän kihlattu Jason Trawick esiintyy musiikkivideolla Spearsin rakastajana. Poppari muun muuassa viettää kostean suihkusession tulevan aviomiehensä kanssa musiikkivideolla.