Piilokamera koulun tyttöjen vessassa – opettaja kiinni

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu aika ajoin uutisia, joissa kerrotaan kuinka yleensä juuri naisten wc-tiloista, suihkuista ja kylpyhuoneista on löytynyt miesten sinne piilottamia kameroita. Suomessakin vastaava tapaus paljastui viime kesänä urheilutapahtuman yhteydessä. Nyt asiasta kohistaan Singaporessa.

Singaporelaisen koulun tyttöjen vessasta löytyi yllättäen kolme piilotettua pikkukameraa, jolloin asiaa ryhdyttiin tutkimaan. Lopulta tutkimukset viittasivat siihen, että kamerat oli asentanut eräs koulun omista miesopettajista. Nyt 37-vuotias opettaja on joutunut vastaamaan oikeudessa syytteisiin, Lianhe Wanbao uutisoi.

Jurong Westin alueella sijaitsevassa Yu Huan lukiossa työskennellyt miesopettaja sai syytteet salakatselusta ja lisäksi myös koululle kuuluvien SD-muistikorttien varastamisesta. Yhteensä syytekohtia oli neljä, joissa oli mukana myös naisten vessaan tunkeutuminen. Mikäli mies todetaan syylliseksi, voi hän saada kolmen kuukauden vankilatuomion ja 1.500 dollarin sakot.