Poliisitutkinta Christina Hendricksin alastonkuvista

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijätär Christina Hendricks tunnetaan Mad Men -televisiosarjan muodokkaana tähtenä, ja hän on ollut urallaan otsikoissa lähes yksinomaan muotojensa merkeissä. Tänään maailmalla on kohuttu hänen väärennettyistä alastonkuvista.

Kerroimme eilen, kuinka muodokkaan näyttelijäkaunottaren kuvia oli yllättäen päätynyt amerikkalaiselle aikuisviihdesivustolle. Näyttelijätär on myöntänyt, että verkossa julkaistujen kuvien joukossa on hänen matkapuhelimestaan hakkeroituja kuvia. Hendricks on kuitenkin jo vahvistanut, että kohua aiheuttaneet alastonkuvat eivät ole hänen eivätkä esitä häntä.

Näyttelijättären mukaan kuvassa näkyvät rinnat eivät kuulu hänelle. Nyt asiassa on tapahtunut edistystä, sillä Hendricksin kerrotaan ottaneen asian tiimoilta yhteyttä poliisiin, joka on aloittanut tapauksen tutkinnan.

– Christinan puhelin todella hakkeroitiin ja kuvia varastettiin. Viranomaisiin on otettu yhteyttä tilanteen korjaamiseksi. Yläosaton kuva on väärennös, eikä kuva Christinasta, kommentoi tähden edustaja asiaa Gossip Cop -sivustolle.

36-vuotias Christina Hendricks tunnetaan parhaiten Mad Men -sarjasta, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Uhkea kaunotar on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Hendricks on naimisissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa.