Rihannan rinnat paljastuivat – paidasta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna aloitti taannoin rankan treenikuurin ja viime aikoina neitokainen onkin esitellyt upeaa vartaloaan kameroille rohkeissa asuissa. Hän kertoi vastikään etsivänsä poikaystävää, sillä kaunotar ei halua enää elää sinkkuna.

Miestä rinnalleen etsivä Rihanna julkaisi viime viikolla Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän kutsui tuhmia poikia sänkyynsä. Nyt 24-vuotias poptähti on ikuistettu kuviin, jotka paljastavat melko selvästi hänen etumuksensa. Megatähti kuvattiin lähtemässä yökerhosta läpikuultavaan toppiin ja lyhyeen hameeseen pukeutuneena. Katso kuvat tästä.

Kuvissa näkyy selvästi, miten laulaja on tainnut unohtaa rintaliivinsä tällä kertaa kotiin. Baseball-lakki päässään kulkeva Rihanna näppäilee tyynesti puhelintaan läpikuultavasta tyylistään huolimatta. Laulaja on totuttu näkemään lavallakin hyvin paljastavissa asuissa.

Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.

Uusimmat