Skootteriajelu rajusti pieleen – tallentui vieläpä videolle

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa julkaistaan aika ajoin hulvattomia videokoosteita, joissa nähdään, kuinka esimerkiksi ihmiset ovat koheltaneet kaksipyöräisillään temppujen yhteydessä. Nyt verkossa järkyttää erään miehen rajusti pieleen mennyt skootteriajelu. Nettivideolla nähdään, kuinka eräs mies alkaa ajamaan punaisella skootterillaan parkkialueella.

Ajotaitojaan kameralle esittelevä mies innostuu kiihdyttelemään menopelillään parkkipaikan päästä päähän. Kiihdyttely näyttää kuitenkin huolestuttavalta, sillä mies lähestyy kovaa vauhtia parkkialueen porttialuetta päin. Jarruja vinguttanut mies törmääkin skootterillaan aitaan kovan rytinän saattelemana, jolloin kuvaaja rientää toverinsa apuun.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat