X Factor -kaunotar tupakoi raskaana: ”Vain muutama päivässä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen X Factor -tähti ja laulaja Stacey Solomon on ehkä vielä tuntematon henkilö monille suomalaisille, mutta kotimaassaan Britanniassa tähden edesottamuksia seurataan tiiviisti. Solomon meni viime vuoden joulukuussa kihloihin pitkäaikaisen poikaystävänsä Aaron Barhamin kanssa.

Kaunotar valittiin vuonna 2011 Foxy Bingo -lehden kilpailussa Britannian parhammaksi äidiksi. Äskettäin Solomon ikuistettiin upeisiin raskausajan kuviin, joissa tähti kuvattiin Foxy Bingo -lehden kanteen. Nyt Solomon on kuitenkin herättänyt epäilyksiä, sillä tähti on jäänyt kiinni raskausajan tupakoinnista.

Sunday-lehden mukaan nainen nähtiin tupakoimassa Lontoossa, kun tämä piti taukoa kuvauksista. Lähteiden mukaan Solomon poltti parin tunnin sisään jopa neljä tupakkaa, vaikka tähti väittää pyrkivänsä pitämään tupakointinsa minimissä syntymättömän lapsensa vuoksi.

– Tiedän, ettei se näytä hyvältä, mutta poltan vain muutaman tupakan päivässä. En usko tällä tavoin pettäväni fanejani. Joskus stressaannun ja muutaman tupakan polttaminen helpottaa oloani, kertoo tähti.

Kolmevuotiaan Zach-pojan äiti myöntää haluavansa lopettaa tupakoinnin. Hänen lääkärinsä mukaan lopettaminen olisi kuitenkin rankempaa äidille ja syntymättömälle lapselle raskausaikana kuin sen jatkaminen. Solomonin tiedottajan mukaan tähti polttaa parhaimmillaan vain pari tupakkaa päivässä ja on erittäin nolostunut ongelmastaan.