Poikabändin ahdinko – heitti faninsa keikkabussista

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläis-irlantilainen poikabändi The Wanted on noussut suureen suosioon Isossa-Britanniassa. Bändi kipusi maassa viime marraskuussa listojen kärkeen Battleground-nimisellä kolmannella albumillaan. Nyt suosion haittapuolet ovat käyneet yhtyeelle ilmi – yli-innokkaan fanin myötä.

Las Vegasissa kiertueella ollut poikabändi koki yllättävän kohtaamisen omassa keikkabussissaan, The Sun -lehti kertoo. Bändin naispuolinen ihailija oli seurannut heitä Yhdysvaltoihin Britanniasta asti – lopulta jopa piiloutuen heidän bussiinsa. Bändin jäsenet yrittivät ensin huumorin keinoin saada innokasta tyttöä lähtemään, tässä kuitenkaan onnistumatta.

– Olin hieman vitsaillut hänen kanssaan, mutta sitten hän ei suostunut lähtemään bussista. Hän vain kieltäytyi lähtemästä, yhtyeen laulaja Max George kommentoi lehdelle.

Loppujen lopuksi bändin turvamiehet poistivat omistautuneen fanin keikkabussista. The Wantedin jäsenet saavat Yhdysvalloissa huomiota tällä hetkellä myös musiikillisista syistä, sillä yhtyeen kappale Glad You Came oli tällä viikolla maan Billboard-listan sijalla viisi.