Räppäriä kohti ammuttiin 11 kertaa – ihmepelastuminen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hiphop -artistilla Young Buckilla ei ole asiat menneet ihan niin hyvin kun voisi toivoa. 50 Centin G-Unit -ryhmästä potkut vuonna 2008 saanut räppäri, oikealta nimeltään David Darnell Brown, on ollut lähiaikoina otsikoissa raha-ongelmiensa takia.

Viime vuoden loppupuolella konkurssiin ajautuneen muusikon ongelmat vain kasvavat, sillä nyt hän on joutunut keskelle ampumavälikohtausta. Sunnuntai-aamuna Nashvillessä tapahtuneessa ammuskelussa Young Buckin katumaasturia kohti ammuttiin yhteensä 11 laukausta, kertoo E! Online -sivusto. Yksikään laukauksista ei osunut muusikkoon.

Ohiajaneesta autosta ammutut laukaukset aiheuttivat kuitenkin henkilövahinkoja, sillä Young Buckin autossa ollut nainen sai luodin olkapäähänsä. Hänet on sittemmin päästetty sairaalasta kotiin. Muusikko oli aseisiin liittyvässä ongelmatilanteessa myös viime vuoden maaliskuussa. Häntä vastaan nostettiin syytteet poliisien löydettyä pistoolin sekä ammuksia hänen talostaan.