Rihanna oli ”liian läski” – isä suositteli dieettiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna aloitti taannoin rankan treenikuurin ja viime aikoina neitokainen onkin esitellyt upeaa vartaloaan kameroille rohkeissa asuissa. Hän kertoi vastikään etsivänsä poikaystävää, sillä kaunotar ei halua enää elää sinkkuna.

Rihanna on noussut kuuluisuutensa myötä miljoonien miesten päiväunien kohteeksi kurvikkailla muodoillaan. Nyt poptähden Ronald-isän kommentit ovat aiheuttaneet ihmetystä. Rihannan isä nimittäin kehotti äskettäin tytärtään aloittamaan dieetin, sillä Ronald Fentyn mielestä Rihanna oli ”liian läski”.

– Viimeksi kun näin tyttäreni, niin minusta hän näytti läskiltä. Rihanna oli kuitenkin treenannut itsensä upeaan kuntoon Grammy-palkintogaalaa varten, Ronald Fenty kertoi Heat-lehdelle.

Barbadosissa varttuneen Rihannan ja hänen isänsä suhteen tiedetään olleen myrskyinen. Poptähden isä vihjaili haastattelussa, että hänen tyttärensä olisi mahdollisesti lämmittelemässä suhdettaan ex-poikaystävänsä Chris Brownin kanssa.

Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.