Mahdoton toteutui? Facebook poissa pelistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelun Facebook on noin 900 miljoonalla käyttäjällään valtava verkosto, joka myös luottaa palvelun toimintaan kaikissa tilanteissa. Yhtiö on panostanut satoja miljoonia palvelinkeskuksiinsa, joiden on tarkoitus turvata palvelun toiminta.

Tänään mahdoton on kuitenkin toteutunut, sillä suuri joukko suomalaisia käyttäjiä ei ole aamun aikana päässyt kirjautumaan lainkaan Facebookiin. Osalla palvelu taas toimii normaalisti. Ongelmien syytä ei vielä tässä vaiheessa tiedetä tai sitä ei ole ainakaan paljastettu.

Ongelma on ilmeisesti paikallinen, sillä Staran saamien tietojen mukaan monissa muissa maissa Facebook toimii aivan normaalisti. Suomalaisten käyttäjien tuoreessa muistissa on myös tapaus, jos käyttäjien yksityisiä Facebook-viestejä päätyi ilmeisesti teknisen vian takia aikajanalle kaikkien nähtäville.