Uskomaton tuuri! Nainen synnyttänyt kolme lasta karkauspäivinä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Karkausvuotena, myös tänä vuonna, helmikuuhun lisätään 29. päivä, eli karkauspäivä. Tämä erikoisuus tulee kalenterissa vastaan aina joka neljäs vuosi. Ihmetystä herättää nyt tapaus, jossa erittäin pienestä todennäköisyydestä huolimatta amerikkalaisnainen on synnyttänyt kolme lasta peräkkäisinä karkauspäivinä.

AP-uutistoimiston mukaan David ja Louise Estesin karkauspäivänä syntynyt tytär on saanut nimekseen Jade. Tyttö oli ollut yliaikainen ja synnytys oli jouduttu käynnistämään lääkkeiden avulla. Jade seuraa isoveljiensä mallia – edellisenä karkauspäivänä vuonna 2008 syntyi Remington, ja vuoden 2004 karkauspäivänä Xavier.

Tällä hetkellä karkauspäivänä tapahtuneiden synnytysten Guinnessin maailmanennätystä pitää nimissään Henriksenin perhe Norjasta. Perheen lapset syntyivät karkauspäivinä vuosina 1960, 1964 sekä 1968.

Perheen uskomaton tuuri hämmästyttää luonnollisesti myös vanhempia. Avioparilla on karkauspäivänä syntyneiden lastensa lisäksi kaksi muina kalenterin päivinä syntynyttä lasta. Vanhemmat eivät ole vielä kuitenkaan suunnitelleet nykyisen ennätyksen rikkomista karkausvuonna 2016.

– Juuri nyt vastaus kysymykseen on luonnollisesti ei, mutta varma ei voi olla, kommentoi perheen isä David.