Räppäri elätti Whitney Houstonia – asui itse autossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Whitney Houston haudattiin pari viikkoa sitten kotikaupunkiinsa Newarkiin. Heti hautajaisten alkuvaiheessa koettiin kuitenkin pieni dramaattinen hetki, kun Bobby Brown poistui yllättäen entisen vaimonsa hautajaisista.

Poistuessaan Brown vuodatti kyyneleitä. Myöhemmin syyksi selvisi se, että Brownin suurta seuruetta ei haluttu mukaan intiimiksi tarkoitetuihin pienen piirin hautajaisiin. Hänellä oli mukanaan esimerkiksi nykyinen tyttöystävä Alicia Etheridge.

Nyt Brown on väittänyt olleensa niin omistautunut tyttärensä Bobbi Kristinan hoitoon, että kodittomana ollessaan maksoi ex-vaimonsa Whitneyn vieroitushoidon. Radar Online -sivusto on julkaissut parin avioero-oikeudenkäyntiin liittyviä dokumentteja, joista selviää miten Brown väitti lausunnoissaan auttaneensa edesmennyttä popdiivaa.

– Whitney muutti minulle kertomatta Kaliforniaan Bobbi Kristinan kanssa, jossa alkoi käydä huumevieroituksessa. Olin taloudellisissa ongelmissa. Maksoin silti noin 10.000 dollaria Whitneylle, jotta hän ja Bobbi Kristina voisivat elää mukavassa hotellissa vieroituksen ajan. Samaan aikaan itse asuin autossani, Bobby Brown kertoo Radar Online -sivustolla.

Sen sijaan Whitney ei mainitse lausunnoissaan kertaakaan käyneensä vieroitushoidossa. Hän sen sijaan kertoi oikeudelle uskovansa Bobbyn haluavan häneltä elatustukea, minkä kuitenkin parin avioehto esti. Edesmenneen poplegendan mukaan vain Bobbyn huono käytös esti häntä tienaamasta itselleen elantoa.