Sacha Baron Cohen kuvattiin siviilissä – tunnistaisitko?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hauskoista roolihahmoistaan tunnettu koomikko Sasha Baron Cohen aiheutti äskettäin Oscar-gaalassa jälleen hämminkiä sekoillessaan punaiselle matolle rooliasussaan. Häntä pyydettiin saapumaan paikalle siviilisasussa, mutta toisin kävi. Nyt paparazzit ovat kuitenkin kuvanneet tähden siviilissä.

Ali G, Borat ja Bruno -rooleistaan tuttu Sasha Baron Cohen kuvattiin eilen New Orleansissa, jossa hän oli ulkoilemassa yhdessä tyttärensä kanssa.Kuva: SplashKuva: Splash

Sasha Baron Cohen avioitui viime vuonna näyttelijätär Isla Fisherin kanssa. Pari vihittiin salaa heidän Pariisin matkallaan. Pariskunta oli sitä ennen seurustellut kahdeksan vuoden ajan ja heillä on yhteinen tytär. Parin huhuttiin menevän naimisiin jo neljä vuotta sitten. Fisher tunnetaan muun muassa roolistaan elokuvassa Himoshoppaajan salaiset unelmat.