Dildo yllätti X Factor -tuomarin – tekopenis surisi väärässä paikassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos tuli alunperin tunnetuksi N-Dubz-yhtyeen jäsenenä. Yhtye soittaa pääasiassa hiphop ja r&b-musiikkia. Laulajatähti nähtiin äskettäin tuomarina brittiläisen X Factorin kahdeksannella tuotantokaudella.

Tulisan väitettiin äskettäin deittailevan räppäri The Dreamin kanssa, sillä pariskunta bongattiin treffeillä strippiklubilla. Nyt nuori naistähti joutui noloon tilanteeseen Miamin lentokentän lähtöselvityksessä, kun tämän matkalaukkua tutkittin. Tulisan laukku herätti virkailijoiden huomion värinällään ja pienen tarkastelun jälkeen huomattiin, että tähden vibraattori oli jäänyt päälle.

Kaunotar twiittasi asiasta ja jakoi nolon totuuden faniensa kesken. Tulisan mukaan hänen laukussaan värisi Rabbit-niminen vibraattori, jonka hän oli ostanut ystävälleen lahjaksi. Daily Mail -sivustolla muistutetaan, että harvemmin seksilelut kuitenkaan tulevat pakkauksissaan pattereiden kanssa.

23-vuotias popkaunotar on viettänyt viime kuukausina aikaa Hollywoodin kermassa, sillä hän yrittää parhaillaan valloittaa Yhdysvaltojen hittilistoja. Hän on työstänyt musiikkia muun muuassa menestyneen räppäri-tuottaja Flo Ridan kanssa.

Tulisa Contostavlos kertoi taannoin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.