Kohuväite: Whitney Houstonilla suhde Michael Jacksonin veljen kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Musiikkimaailmaa järkytti äskettäin legendaarisen laulajatähden Whitney Houstonin traaginen kuolema. Laulajadiiva haudattiin pari viikkoa sitten New Jerseyssä New Hopen baptistikirkossa.

Pian hautajaisten jälkeen Houstonin ystävä, Liza Minnellin ex-miehenäkin tunnettu David Gest‚ väitti, että edesmenneet Whitney ja Michael Jackson olivat rakastuneita toisiinsa. Nyt uusin väite Whitneyn suhdekuvioista on se, että laulajalla olikin suhde popin kuninkaan veljen, Jermaine Jacksonin kanssa.

On tunnettu tosiasia, että Jermaine ja Whitney työskentelivät yhdessä popdiivan uran alussa muun muassa tämän debyyttialbumin kanssa. Nyt Jermainen sisko La Toya Jackson kertoo Et Online -sivuston videolla, että Jermaine on vihdoin myöntänyt tähtien suhteen.

Jermaine Jackson on aiemmin elämäkerrassaan kertonut tunteneensa vetoa Whitneytä kohtaan. Mies kuitenkin siirsi omien sanojensa mukaan tunteensa syrjään avioliittonsa vuoksi. Jermainen siskon La Toyan mukaan kyse ei ollut pelkistä tunteista vaan myös todellisesta suhteesta, jonka mies on nyt myöntänyt.

Suhde alkoi La Tyoan mukaan vuonna 1984, jolloin tähdet työstivät popdiivan Whitney-nimistä debyyttialbumia. Videolla La Toyalta kysytään pettikö Jermaine vaimoaan Whitneyn kanssa, jolloin nainen vastaa, ettei ole varma oliko hänen veljensä ”täydellisesti naimisissa” tuona aikana.

Jermainen ja Whitneyn suhteen huhutaan olleen inspiraatio popdiivan Saving All My Love For You -kappaleelle. Kappaleen videolla nähdäänkin jopa aivan Jermainen näköinen mieshahmo Whitneyn rakkauden kohteena.