Amberit menivät sekaisin – seurauksena hulvattomia räppikappaleita

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suomessa ehkä parhaiten Kauna-elokuvista ja Joanin salaisuus -televisiosarjasta tunnettu näyttelijätär Amber Tamblyn on ollut mielenkiintoisen tapahtumasarjan keskiössä. Tamblyn sai laulaja-näyttelijä Tyrese Gibsonilta eriskummallisen sähköpostiviestin, jossa ehdotettiin musiikillisen yhteistyön tekemistä, kertoo Us Weekly -sivusto.

Näyttelijätär vastasi vahingossa saamaansa viestiin humoristisella tavalla. Viestin alkuperäinen kohde oli Kanye Westin kanssa aiemmin seurustellut, nykyisin Wiz Kalifian kanssa kihloissa oleva Amber Rose. Gibson oli ajatellut tehdä Rosen kanssa musiikkia, joten hän lähestyi tätä sähköpostitse. Miehellä oli kuitenkin mennyt Amberit sekaisin, ja viestin vastaanotti 127 tuntia -elokuvassakin nähty Amber Tamblyn.

Koomikko David Crossin kanssa kihloissa oleva näyttelijätär kuitenkin osasi ottaa tilanteesta ilon irti – räppäämällä. Tamblyn nauhoitti iPhonellaan demoja, joissa hän räppää muun muassa rannalle menosta. Näyttelijätär lähetti kieli poskella tehdyt demot Gibsonille, joka ne saatuaan lunnollisesti tajusi erehtyneensä henkilöstä. Levytykseen kappaleet eivät todennäköisesti koskaan ymmärrettävistä syistä pääse, mutta nyt ne on kuitenkin julkaistu verkossa.

– Tyrese on todella suloinen kaveri hyvillä tarkoitusperillä, joka teki virheen. Ja minä, näyttelijänä ja koomikon kihlattuna, en voinut vastustaa itseäni. Tyrese, ole hyvä ja hyväksy minun 87 prosenttisesti sydämellinen anteeksipyyntöni huiputtamisestasi, Tamblyn sanoo sivuston mukaan.