Carmen Electra palailee julkisuuteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Povipommi Carmen Electra tunnetaan muodokkaiden kurviensa lisäksi lukuisista televisiosarjoista ja komediaelokuvista. Mallikaunotar on myös entinen The Pussycat Dolls –yhtyeen jäsen. Hän kokeili uraa musiikin parissa, mutta lopetti laulamisen debyyttialbuminsa flopattua rajusti.

Taannoin Mardi Gras: Spring Break -elokuvaa tähdittänyt entinen Playboy-malli on nyt kiinnitetty mukaan Britain’s Got Talent -ohjelman brittiversion tuomaristoon yhdessä Simon Cowellin kanssa. Nyt uhkea povipommi on ikuistettu seksikkääseen Regard-lehden kuvasarjaan, jossa hän poseeraa tyylilleen uskollisesti sensuelleissa mekoissa. Katso kuvat tästä.

Electran tyyli on viime vuosina muuttunut rohkeasta tyylikkäämpään suuntaan, mikä näkyy myös uusissa kuvissa. Bikiniotoksista tuttu tähti näyttää romanttiselta, rohkealta sankarittarelta dramaattisissa kuvissa. Kuvat eivät kuitenkaan piilottele tähden kurvikkaita muotoja, vaan asut paljastavat sopivasti hänen kaunista vartaloaan.

Amerikkalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Harva tietää, että ennen kuuluisuuttaan Electra oli muusikko Princen suojatti ja kokeili jonkin aikaa laulu-uraa tämän ohjauksessa.