Kohuräppäri sikaili – sylki faniensa päälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen räppäri The Game, oikealta nimeltään Jayceon Taylor, on julkaissut neljä albumia, joista kaksi nousi Yhdysvaltojen listäykkösiksi. Hate It Or Love It -hittikappaleen esittäjä on saanut myös kaksi Grammy-ehdokkuutta. Nyt hän on sikaillut Australiassa.

Taannoin The Game väitti julkisesti, että 50 Cent olisi homoseksuaali. Nyt törkeät tempaukset ovat jatkuneet, kun räppäri oli juhlimassa Australian Gold Coastilla sijaitsevalla Bourbon Bar -klubilla. Ryhmä naispuolisia faneja yritti saada räppärin huomion, jolloin tämä sylkäisi naisten päälle. NineMSN-julkaisun mukaan syljet päälleen saanut nainen ei edes huudellut räppärille mitään.

Viime vuonna The Game aiheutti vakavan vaaratilanteen Twitter-blogissaan julkaiseman päivityksen vuoksi. Tähtiräppäri nimittäin julkaisi blogissaan Comptonin poliisilaitoksen puhelinnumeron, jonne hän pyysi fanejaan soittamaan. Räppäri ei kuitenkaan kertonut, että kyseessä oli poliisin numero, vaan väitti hakevansa itselleen avustajaa ja pyysi kiinnostuneita soittamaan. Poliisipäällikön mukaan teko aiheutti vakavan vaaratilanteen, koska hätäpuhelut jumiutuivat kahdeksi tunniksi.