Val Kilmerin 21-vuotiaan tyttären mekko paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Val Kilmer on ollut viime aikoina taloudellisissa vaikeuksissa, ja taannoin verottaja ulosmittasi hänen kartanonsa verovelkojen pantiksi. Nyt hänen tyttärenä Mercedes on kuitenkin ylittänyt uutiskynnyksen härskillä mekollaan.

Mercedes kuvattiin Los Angelesissa, kun hän nousi isänsä ohjastaman Porschen kyydistä perheen Malibun asunnon liepeillä. Tyttärenä vaatteet näyttivät jääneen kotiin, sillä pienenpieni mekko paljasti jopa hänen alushousunsa.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

52-vuotias Val Kilmer on tullut tutuksi muiden muassa rooleistaan elokuvissa Paha poliisi – määräsatama New Orleans, Felon, Kiss Kiss Bang Bang, Alexander, Pyhimys, Batman Forever , Heat-ajojahti ja Top Gun. Lähivuosille hänelle on myös kaavailtu lukuisia suuria rooleja. Mies ei ole kuitenkaan enää valitettavasti kovinkaan hyvässä kunnossa, sillä The Sun –lehden mukaan hän on nykyään ylipainoinen sairasteleva tähtinäyttelijä.