Lumipalloja heitellyt teini sai oikeudessa erikoisen tuomion

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa tuomioistuimista on totuttu saamaan ulos hyvinkin erikoisia tuomioita, kun tuomarit ovat käyttäneet valtaansa joskus todella mielikuvituksellisesti. Nyt vastaava tilanne on kuitenkin nähty Britanniassa, jossa oikeus on kieltänyt teinipoikaa heittämästä lumipalloja – ja kaikkea muutakin.

Britanniassa kulunut talvi on ollut kylmin miesmuistiin, ja sen johdosta myös lunta on ollut maassa totuttua enemmän. 17-vuotias Kean Lamb on nyt terrorisoinyt Länsi-Sussexissa sijaitsevan Copthornen kyläläisiä koko talven ajan heittelemällä heitä lumipalloilla. Törkeää käytöstä ei saatu aisoihin, joten lopulta asia vietiin oikeuteen.

Teinipojalle määrättiin Asbo-niminen määräaikainen käyttäytymiseen liittyvä kielto, joka koskee tässä tapauksessa lumipallojen ja kaikkien muiden esineiden heittelemistä. Hän ei saa kahteen vuoteen myöskään rohkaista muita heittelemään mitään. Poikkeuksena kiellosta ovat urheilulajit, joiden harrastaminen vaatii heittämistä, The Sun uutisoi.

Uusimmat