Prinssi Harry haluaa treffeille Katy Perryn kanssa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Britannian vauhdikas punapää prinssi Harry on viime aikoina yhdistetty romanttisessa mielessä isoveljensä vaimon pikkusiskoon Pippa Middletoniin. Harry ja Pippa tulevat ilmeisen hyvin juttuun keskenään, mutta tuoreimpien tietojen mukaan kyse ei ole suhteesta.

Nyt Harryn kerrotaan haluavan päästä treffeille poptähti Katy Perryn kanssa. Huhut asiasta ovat alkaneet pyöriä tulevan, kuningattaren kunniaksi järjestettävän konsertin johdosta. Kuningatar Elisabetin 50-vuotista hallitsemiskautta juhlistava konsertti tulee olemaan tähtiä täynnä oleva tapahtuma, jossa esiintyvät muun muassa Kylie Minogue, Stevie Wonder ja Elton John.

Prinssin kerrotaan haluavan Firework-laulajan esiintymään konserttiin, jotta hän pääsisi lähempiin tekemisiin tämän kanssa. Harry on jopa pyytänyt tapahtuman järjestäjältä, Take That -tähdeltä Gary Barlowlta, apua saadakseen poptähden paikalle. Hovin edustaja on kuitenkin kieltänyt Harryn vaikuttaneen siihen, keitä tapahtumassa tulee esiintymään.

– Harry näkee tämän hyvänä tilaisuutena päästä Katyn lähelle. Ja hän on varma, että hän tulee hurmaamaan hänet, lähde kommentoi asiaa Daily Star -lehdelle.

27-vuotias Katy on tällä hetkellä vapailla markkinoilla erottuaan taannoin aviomiehestään Russell Brandistä. Kaksikon välille saattaa jopa mahdollisesti syntyä jotain, sillä Katy on aikaisemmin myöntänyt pitävänsä kuninkaallisesta poikamiehestä.

Kruununperimysjärjestyksessä kolmantena oleva kuninkaallinen on ollut paljon julkisuudessa seurustelusuhteidensa tiimoilta. Taannoin Harryn kerrottiin seurustelevan mallina työskentelevän Florence Brudenell-Brucen kanssa. Sittemmin pari on jo eronnut. Ennen Florencea Harry viihtyi pitkään on-off -tyttöystävänsä Chelsy Davyn seurassa.