Nuori popkaunotar paljasti viimein bikinivartalonsa – katso!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supersuosittu laulajatar Taylor Swift yllätti äskettäin miespuolisen faninsa pyytämällä tätä kavaljeerikseen American Country Music -palkintogaalaan. Leukemiaa sairastava 18-vuotias Kevin McGuire vastasikin myöntävästi supertähden treffikutsuun.

Brittinäyttelijä Eddie Redmaynesta eronnut laulajatar bongattiin äskettäin intiimeillä treffeillä futistähti Tim Tebowin kanssa. Silminnäkijöiden mukaan nuoret tähdet viettivät treffi-illan Los Angelesissa Toscanova-ravintolassa. Nyt deittailusta nauttiva kantritähti on ikuistettu Australiassa upeisiin bikinikuviin. Katso upeat kuvat tästä.

Swift lomaili viime viikolla Perthissä tyttöystäviensa kanssa. Laulajatar nähtiin suloisissa mustavalkoraidallisissa bikineissä nauttimassa Cottesloen rannan auringosta. Kuvissa näkyy Swiftin kaunis bikinikroppa, joka saattaisikin kaivata hieman rusketusta. Australiassa konsertoimassa ollut tähti nautti silminnähden auringosta.

Taylor Swift julkaisi vuonna 2010 neljännen albuminsa Speak Now. Laulajan tuorein albumi on ollut kriitikoiden ja kuuntelijoiden ylistämä, sillä tähti on kirjoittanut levyn jokaisen kappaleen itse. Swift on aiemmin seurustellut muun muuassa Taylor Lautnerin, Jake Gyllenhaalin, John Mayerin ja Joe Jonaksen kanssa. Jonasin kerrottiin taannoin jättäneen Swiftin 27 sekunnin pituisella puhelinsoitolla.