Uutisankkurien nolot mokat hulvattomana koosteena

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suorissa uutislähetyksissä sattuu aika ajoin pieniä ja suurempia kommelluksia ja pieleen menneet uutislähetykset päätyvätkin nykyisin nopeasti verkkoon. Nyt verkossa on julkaistu hulvaton videokooste, jossa nähdään lukuisia pieleen menneitä uutislähetyksiä.

Videolla muun muuassa nähdään pätkiä uutislähetyksistä, joissa uutisankkurit sekoilevat sanoissaan. Esimerkiksi eräs naisankkuri kertoo suorassa lähetyksessä kollegalleen, että hänellä on ”kivat melonit”. Eräs toinen naisankkuri taas lipsauttaa suustaan kaksimielisen kommentin, kun hän näkee televisioruudulla leijonan kuvan.

Videolla kuullaan myös erään uutisankkurin juonto, jossa tämä takeltelee sanoissaan ja kiroilee vahingossa suorassa lähetyksessä. Videolla nähdään myös hauska uutispätkä, jossa naisankkuri sekoilee sanoissaan ja kutsuu jäätelökauppiasta vahingossa ”persevoidekauppiaaksi”. Osa videoista on nähty jo aiemminkin, mutta mukana on myös hieman tuoreempia pätkiä.