Victoria Beckham tyylitajustaan: ”Ugg-saappaita käytän vain kotona”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Parhaillaan paluuta suunnittelevasta Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan supertähdeksi noussut Victoria Beckham on ollut viime päivinä otsikoissa dramaattisesti muuttuneen ulkonäkönsä merkeissä. Pari viikkoa sitten kaunotar muistutti muotigaalassa lähinnä haamua.

Nyt tyyli-ikonina tunnettu tähti on kommentoinut osakseen saamaansa kritiikkiä ja todennut, ettei äitiys ole muuttanut hänen tyylitajuaan. 37-vuotias kolmen lapsen äiti rakastaa edelleen Pradaa ja Hermesiä.

– Ette tule koskaan näkemään minun päälläni verryttelypukua. Rakastan muotia liikaa käyttääkseni sellaista. Sama juttu Ugg-saappaiden kanssa, pidän niitä vain kotona, Victoria Beckham kertoo Madame Figaro -lehdelle.

Iltaisin lasten mennessä nukkumaan Victoriakin muiden kiireisten vanhempien tavoin ostaa vaatteita internetistä. Hän kertoo olevansa Net-A-Porter.com -sivuston fani ja selailevansa sivustoa tuntikausia iltaisin.

– Minusta rauhallinen shoppaileminen kotona on erinomainen idea. Voin palauttaa vaatteen jos se ei sovi. Tämä on vapautta, kertoo Victoria Beckham.