Apina ja kissa ottivat mittaa toisistaan – tuloksena nettihitti

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa julkaistaan päivittäin tuhansia lemmikkivideoita, ja vain murto-osa niistä saa suurempaa suosiota. Etenkin suloisten eläinpentujen hauskat temmellykset nousevat usein uutisotsikoihin. Nyt verkossa ihastuttaa erään eläinkaksikon hellyttävä leikkihetki.

Nettivideolla nimittäin nähdään, kuinka Darwin-niminen apinanpoikanen ajautuu leikkimieliseen tappeluun kissanpennun kanssa. Innokas kissanpentu muun muuassa lähtee jahtaamaan pomppivaa apinanpoikasta nurmikkoalueella.

Äitinsä hylkäämäksi joutunut apinanpoikanen muun muuassa painii leikkimielisesti kissakaverinsa kanssa. Eläinkaksikon touhuja ihmettelee yleisön lisäksi eräs koira, joka muun muuassa nuuhkii iloista apinavauvaa. Lopulta vauhdikas leikkihetki uuvuttaa eläimet ja leikkitoverit päätyvät istuskelemaan piha-alueen muurille.