Iron Sky elokuvateattereihin ympäri maailmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalais-saksalais-australialaisen tieteiskomedia Iron Skyn maailmanvalloitus jatkuu. Paljon julkisuutta saanut elokuva on myyty jo yli 70 maahan ja maailmanlaajuisesti se tullaan näkemään elokuvateattereissa vähintään tuhannella valkokankaalla.

– Fanien voima on vastustamaton. He aktivoituvat parhaillaan niissä maailman kolkissa, joissa vielä mietitään Iron Skyn lanseerausta. Fanittajiin kuuluvat myös useat elokuvateatterit ympäri maailman, jotka kysyvät suoraan meiltä Iron Skyta esitettäväkseen, tuottaja Tero Kaukomaa kertoi.

– Nyt on aika näyttää, että yhteisön kanssa uurastaminen on kannattanut. Olemme yhdessä nettiyhteisön kanssa rahoittaneet, kehittäneet ja tuottaneet elokuvaa, ja nyt se myy sitä, ohjaaja Timo Vuorensola toteaa.