Jonah Hill paljasti: ”Halusin olla kuin Eminem”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijä-koomikko Jonah Hill teki ensimmäisen roolinsa valkokankaalla vuonna 2004 elokuvassa I Heart Huckabees. Sittemmin hänet on nähty useissa hauskoissa rooleissa. Tähti oli taannoin useasti otsikoissa laihduttuaan vuodessa lähes 20 kiloa.

Nyt näyttelijä on kertonut Parade-lehdelle antamassaan haastattelussa lukioajoistaan. Hill kertoo, kuinka hän olisi kouluaikoinaan harrastanut teatteria – jos vain olisi uskaltanut. Kavereidensa reaktioita pelännyt näyttelijä uskoo, että olisi teatterin parista löytänyt itselleen mukavan tytön. Haastattelun yllättävin kommentti liittyy kuitenkin tähden silloiseen ulkonäköön.

– Minulla oli valkaistut hiukset. Halusin niin kovasti olla Eminem, Jonah Hill kertoi Parade-lehdelle.

Yhdessä Channing Tatumin kanssa tehty haastattelu liittyi kaksikon tässä kuussa julkaistavaan 21 Jump Street -komediaan. Elokuvassa Hill ja muun muassa Step Up -tanssielokuvasta tunnettu Tatum esittävät poliiseja, jotka soluttautuvat huumekauppiaiden narauttamiseksi paikalliseen lukioon.

Kaliforniassa varttunut Jonah Hill teki äskettäin ensimmäisen draamaroolinsa Moneyball-elokuvassa näyttelijä Brad Pittin rinnalla. Suosikkikoomikon roolityö elokuvassa palkittiinkin viime kuussa Oscar-ehdokkuudella. Jonah tunnetaan myös lukuisista muista elokuvista kuten Superbad, Paksuna, Funny People ja Get Him to the Greek. Hän on myös ohjannut esimerkiksi laulaja Sara Bareillesin musiikkivideon Gonna Get Over You.