Jonah Hill paljasti: ”Halusin olla kuin Eminem”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijä-koomikko Jonah Hill teki ensimmäisen roolinsa valkokankaalla vuonna 2004 elokuvassa I Heart Huckabees. Sittemmin hänet on nähty useissa hauskoissa rooleissa. Tähti oli taannoin useasti otsikoissa laihduttuaan vuodessa lähes 20 kiloa.

Nyt näyttelijä on kertonut Parade-lehdelle antamassaan haastattelussa lukioajoistaan. Hill kertoo, kuinka hän olisi kouluaikoinaan harrastanut teatteria – jos vain olisi uskaltanut. Kavereidensa reaktioita pelännyt näyttelijä uskoo, että olisi teatterin parista löytänyt itselleen mukavan tytön. Haastattelun yllättävin kommentti liittyy kuitenkin tähden silloiseen ulkonäköön.

– Minulla oli valkaistut hiukset. Halusin niin kovasti olla Eminem, Jonah Hill kertoi Parade-lehdelle.

Yhdessä Channing Tatumin kanssa tehty haastattelu liittyi kaksikon tässä kuussa julkaistavaan 21 Jump Street -komediaan. Elokuvassa Hill ja muun muassa Step Up -tanssielokuvasta tunnettu Tatum esittävät poliiseja, jotka soluttautuvat huumekauppiaiden narauttamiseksi paikalliseen lukioon.

Kaliforniassa varttunut Jonah Hill teki äskettäin ensimmäisen draamaroolinsa Moneyball-elokuvassa näyttelijä Brad Pittin rinnalla. Suosikkikoomikon roolityö elokuvassa palkittiinkin viime kuussa Oscar-ehdokkuudella. Jonah tunnetaan myös lukuisista muista elokuvista kuten Superbad, Paksuna, Funny People ja Get Him to the Greek. Hän on myös ohjannut esimerkiksi laulaja Sara Bareillesin musiikkivideon Gonna Get Over You.

Uusimmat