Oksettava löytö Subwayn salaatista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Ravintoloiden ruoka-annoksista on kautta aikojen löytynyt sinne kuulumattomia eläviä olentoja. Klassinen ”keitossani on kärpänen” -tapaus on viime vuosinakin saanut runsaasti seuraajia. Tänään Australiassa tehtiin oksettava löytö Subway-pikaruokalassa.

Asiakas oli tilaamassa New South Walesissa sijaitsevassa Katoomban pikkukaupungissa itselleen täytettyä leipää, kun hän sattui vilkaisemaan tarkemmin vitriinissä käyttövalmiina ollutta salaattia.

Pieni musta ”sattuma” salaatissa kiinnitti asiakkaan huomion, ja tarkemmassa tarkastelussa se osoittautuikin kuolleeksi ötökäksi. Vitriinin sisäpuolella lenteli samaan aikaan myös muita samanlaista kohtaloa odottaneita siivekkäitä.Kuva: Stara.fiKuva: Stara.fiKuva: Stara.fi

Uusimmat