Huh, Rihannan peppu extreme-lähikuvassa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka poptähti Rihanna esitteli omaa vartaloaan itse verkossa julkaisemassaan kuvassa, jossa supertähti nähdään yläosattomissa. Nyt Rihanna poseeraa vähissä vaatteissa myös muotimerkin tuoreissa mainoskuvissa.

24-vuotias poptähti on nimittäin kiinnitetty Armanin mainoskasvoksi, ja nyt hänen uusia mainoskuvia on julkaistu. Niissä Rihanna nähdään viettelevästi alusvaatteisillaan ja eräässä kuvassa hänen peppunsa on todella merkittävässä lähikuvassa.Kuva: ArmaniKuva: ArmaniKuva: Armani

Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.