Vapise Kim Kardashian – exän siskon kurvit ihastuttavat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjasta tunnettu Kim Kardashian on noussut nopeasti yhdeksi maailman seuratuimmaksi julkkikseksi. Viime aikoina kurvikas tähti on ollut otsikoissa riitaisan avioeronsa ja paljastavien asujensa merkeissä.

Kim nimittäin jätti taannoin koripalloilijamiehensä Kris Humphriesin vain 72 päivän avioliiton jälkeen. Pariskunnan uutisoitiin kiistelevän avioerostaan asianajajiensa kanssa. Nyt Kim on saanut varteenotettavan kilpailijan taistelemaan kurvikuningattaren tittelistä, kun hänen ex-miehensä Humpriesin sisko Kaela debytoi XL-mallina.

29-vuotias muodokas Kaela allekirjoitti juuri sopimuksen Ford-mallitoimiston kanssa. Plus-koon mallina nainen edustaa Kimin tavoin kurvikkaampaa naisihannetta. Daily Mail -sivuston mukaan Kaela teki ensimmäisen catwalk-debyyttinsa aiemmin tänä syksynä Richie Richin show’ssa. Muodokas nainen on vaatekokoa 46-48 ja näyttää upealta mallikuvissaan. Katso kuvat tästä.

Kaela on nähty aiemmin Kim and Kourtney Take New York -sarjassa, joka on yksi Rikkaat Kardashianit -realityn spin off -sarjoista. Hän esiintyi myös mallimaailmaan keskittyneessä Remodeled-televisio-ohjelmassa. Humpriesin kurvikas sisko oli jopa Kimin morsiusneito pariskunnan häissä vuoden 2011 lokakuussa.