Britney Spears vaatii X Factor -tuomaroinnista 16 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Britney Spears on viettänyt jo vuosikausia tasapainoista elämää sen jälkeen kun hän sai vakavan hermoromahduksen vuonna 2008. Sittemmin hän ihastui manageriinsa Jason Trawickiin ja äskettäin kihlautunut pariskunta suunnittelee parhaillaan häitään. Nyt tähti on otsikoissa uransa tiimoilta.

Laulajakaunottaren nimittäin huhutaan liittyvän Simon Cowellin X Factor -ohjelman tuomariksi sen seuraavalle kaudelle, kertoo E! Online -sivusto. Yhdysvalloissa pyörivässä ohjelmassa muina tuomareina nähdään Cowell itse, sekä tuottaja L.A. Reid. Naisen kihlattu Jason Trawick neuvottelee parhaillaan sopimusta tähden osallistumisesta ohjelmaan.

Cowell taustajoukkoineen joutuu kuitenkin vielä tekemään töitä saadakseen poptähden ohjelmaansa. Spearsin nimittäin kerrotaan olleen tyytymätön hänelle tarjottuun 10 miljoonaan dollariin. Poptähdellä on mielessä hieman isommat rahasummat – hän odottaa saavansa pestistä huikeat 16 miljoonaa dollaria.

Britney Spearsin tuorein albumi Femme Fatale nousi taannoin ykköseksi Billboard 200 -listalla. Tähti julkaisi äskettäin albumiltaan neljännen singlensä Criminalin. Popparin uusimman singlen musiikkivideo on herättänyt kohua, sillä Spears nähdään videolla muun muuassa ilman rihman kiertämää. Laulajan tosielämän kihlattu Jason Trawick esiintyy musiikkivideolla Spearsin rakastajana. Poppari muun muuassa viettää kostean suihkusession tulevan aviomiehensä kanssa musiikkivideolla.