Imogen Thomas bikineissä Thaimaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Walesialainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas nousi taannoin viihdelehtien otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa huippufutari Ryan Giggsiin. Sosiaalinen media onkin riepotellut 28-vuotiasta Thomasia ja nimitellyt häntäkodinrikkojaksi.

Big Brother -realityohjelmastakin tuttu kaunotar lomailee parhaillaan Thaimaassa yhdessä poikaystävänsä kanssa. Siellä paparazzit eivät ole olleet pariskunnan kintereillä, joten Imogen julkaisi itsestään bikinikuvan Twitter-blogissaan.Kuva: Twitter

Taannoin Imogen Thomas julkaisi itse myös rohkeita alusvaatekuviaan verkossa. Twitter-blogissaan julkaisemissa kuvissa neitokainen totesi, että vatsalihakset ovat hiljalleen tulossa näkyviin ja kertoi saaneensa litistettyä vatsaansa bikram-joogalla.